Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Henricus Stevens, landbouwer, geboren te Grathem op 3 februari 1798, overleden aldaar op 2 juli 1866, zoon van Arnoldus Stevens en Catharina Halfers.


Hij is getrouwd te Grathem op 15 juni 1829 met
Joanna Maria Arets, landbouwster, geboren te Grathem rond 1791, overleden aldaar op 26 maart 1867, dochter van Joannes Arets en Maria Craenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Grathem op 4 oktober 1830.
  • 2 : Pieter Joannes, geboren te Grathem op 11 januari 1832, overleden aldaar op 29 maart 1833.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina