Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Dionisius op het Roodt, geboren te Grathem rond 1742, overleden te Kessel op 24 juli 1814, zoon van Theodorus op het Roodt en Petronelle Berben.


Hij was gehuwd met
Margaretha Stroeks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs, geboren te Beegden rond 1783, wonende te Kessel, overleden aldaar op 27 december 1853.
    Hij is getrouwd te Grathem op 24 september 1811 met Catharina Velkens, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Kessel rond 1780, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 november 1859, natuurlijke dochter van Anna Velkens.
  • 2 : Helena, geboren te Beegden rond 1798, overleden te Kessel op 7 januari 1815.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina