Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmus Mans, landbouwer en akkerman, geboren te Heel en Panheel op 31 januari 1809, zoon van Henricus Mans en Joanna Joosten.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 april 1834 (1) met
Mathea Schoufs, geboren te Heel en Panheel rond 1803, dochter van Andries Schouws en Maria Catharina op 't Broek.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Hubert, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel rond 1837.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 9 april 1866 met Elisabeth van den Heuvel, dienstmeid, geboren rond 1830, dochter van Hendrik van den Heuvel en Maria Frinsen.

Hij is getrouwd te Grathem op 20 januari 1851 (2) met
Johanna Maria Janssen, dienstmeid, geboren te Roggel op 21 augustus 1803, dochter van Johannes Janssen en Anna Maria Gertrudis Smeets.

Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 21 februari 1857 (3) met
Joanna Adams, dienstmeid, geboren te Heel op 14 november 1807, dochter van Joannes Adams en Christina Veugelaers.
(Zij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 12 oktober 1835 met Mathijs Smeets, dagloner en akkerman, geboren te Heel en Panheel op 26 augustus 1770, zoon van Michel Smeets en Marie van den Raet. (Hij was weduwnaar van Maria Josephin Wulmoet, dagloonster en akkervrouw.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina