Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonard Hoeken, dienstknecht en landbouwer, geboren te Weert op 3 oktober 1800, overleden aldaar op 13 september 1870, zoon van Martinus Hoecken en Catharina Gubbels.


Hij is getrouwd te Weert op 15 april 1829 (1) met
Petronella Weekers, dienstmeid, geboren te Weert op 26 april 1806, overleden aldaar op 5 september 1831, dochter van Hendrik Weekers en Joanna Elizabeth Vonken.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Weert op 6 mei 1835 (2) met
Joanna Maria Verstappen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 26 mei 1805, overleden te Weert op 22 december 1883, dochter van Leonard Verstappen en Joanna Camp.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina