Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godfried Hubert Geelen, landbouwer, geboren te Thorn op 28 april 1866, overleden aldaar op 3 december 1938, zoon van Frans Martinus Geelen en Maria Elisabeth Kikken.


Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 14 september 1886 met
Maria Clara Petronella Gielen, geboren te Ophoven op 13 maart 1863, overleden te Thorn op 27 januari 1937, dochter van Lambert Gielen en Anna Maria Theijbers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joseph Lambert Pierre, geboren te Thorn op 18 september 1900, wonende aldaar, overleden te Horn op 30 december 1954.
    Hij was gehuwd met Eliza Maria Bertha Christina van Acht, geboren te Thorn op 5 november 1908, overleden aldaar op 16 juni 1990.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina