Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria Raemaekers, dienstmaagd, geboren te Weert op 26 december 1819, overleden te Nederweert op 23 maart 1904, dochter van Dionisius Raemaekers en Catharina Windelen.


Zij is getrouwd te Thorn op 30 april 1859 met
Hendrik Verstappen, dienstknecht, geboren te Roggel op 23 oktober 1830, overleden te Weert op 15 november 1888, zoon van Petrus Verstappen en Maria Catharina Giesen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, geboren te Grathem op 7 maart 1860, overleden aldaar op 27 maart 1860.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina