Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Lucia Giesen, dienstmeid, geboren te Grathem op 13 oktober 1832, overleden te Swalmen op 21 juli 1882, dochter van Pierre Mathieu Giessen en Anna Loven.


Zij is getrouwd te Swalmen op 3 april 1869 met
Jan Gijsen, dagloner, geboren te Roggel op 21 augustus 1822, overleden te Swalmen-Asselt op 20 september 1893, zoon van Bartholomeus Giesen en Maria Catharina Hamans.
(Hij is eerder getrouwd te Swalmen op 13 april 1855 met Anna Margaretha Thijssen, geboren te Swalmen op 12 maart 1820, overleden aldaar op 7 februari 1868, dochter van Peter Thijssen en Wilhelmina Heijnen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina