Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Hubertina Hendrikx, geboren te Horn op 5 juli 1893, overleden op 21 april 1968, begraven te Horn, dochter van Johannes Antonius Hubertus Hendrikx en Maria Hubertina Sibilla Dierkx.


Zij is getrouwd te Horn op 19 oktober 1923 met
Hubertus Gregorius van Eck, fabrieksarbeider, geboren te Melick-Herkenbosch op 23 april 1894, zoon van Hubertus Matheus van Eck en Anna Maria Christina van den Enden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes, geboren te Horn op 13 december 1919, overleden te Horn (Hornerheide) op 17 januari 1987, gecremeerd te Heeze op 21 januari 1987.
  • 2 : Jacobus Hubertus, geboren te Horn op 19 januari 1926, overleden te Roermond op 28 september 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina