Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina Sibilla Dierkx, dienstmaagd en landbouwster, geboren te Molenbeersel (B) op 30 september 1865, overleden te Horn op 17 oktober 1947, dochter van Jakob Dierkx en Maria Catharina Viddelaers.


Zij is getrouwd te Thorn op 26 oktober 1887 met
Johannes Antonius Hubertus Hendrikx, smid en knecht, geboren te Roggel op 24 augustus 1861, overleden te Horn op 12 juli 1919, zoon van Johannes Mathijs Hendrikx en Petronilla Klaassen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Petronella, geboren te Horn op 8 mei 1896, overleden aldaar op 7 februari 1897.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina