Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Laurens van Geveld.


Hij was gehuwd met
Marguerite van de Drinck, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne, landbouwster en dagloonster, geboren te Nederweert op 25 januari 1781, wonende te Roggel, overleden aldaar op 31 oktober 1827.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 16 juni 1816 met Gerardus Janssen, dagloner en metselaar, gedoopt te Roggel op 14 april 1790, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 juli 1853, zoon van Matheus Jansen en Elisabeth Puts.
    (Hij is later getrouwd te Roggel op 2 juli 1828 met Gertrude Metsemaekers, geboren te Roggel op 18 december 1797, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 januari 1847, dochter van Johannes Messemaeckers en Gesina Koldehof.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina