Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Raemaekers, dienstmeid, geboren te Nederweert op 11 december 1775, overleden te Heythuysen op 28 mei 1849, dochter van Peter Ramakers en Ida Franssen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 18 juni 1828 met
Pieter Seesmans, landbouwer, geboren te Nederweert op 24 september 1774, overleden aldaar op 20 mei 1846, zoon van Philippe Seesmans en Gertrude Paeps.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 10 februari 1809 met Joanna Maria Franssen, geboren te Nederweert op 9 oktober 1780, overleden aldaar op 12 maart 1818, dochter van Antonius Franssen en Anna Maria Vaes.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina