Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Wilhelmina Kusters, geboren te Maasbree op 7 augustus 1884, overleden te Nederweert op 3 februari 1939, dochter van Hendrik Kusters en Gertruij Wettelings.


Zij is getrouwd te Maasbree op 12 mei 1911 met
Henricus Aloijsius Raemakers, spoorwegbeambte, geboren te Nederweert op 13 maart 1876, overleden aldaar op 29 oktober 1935, zoon van Jacobus Raemaekers en Mathea Eickelberg.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Nederweert op 3 juli 1923.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina