Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Noldien Janssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Nederweert op 16 april 1827, overleden aldaar op 15 augustus 1912, dochter van Laurens Janssen en Helena van de Voort.


Zij is getrouwd te Weert op 30 april 1862 met
Mathijs Coolen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Grathem op 8 november 1824, overleden te Nederweert op 8 november 1918, zoon van Peter Coolen en Catharina Midden.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peter Hubertus, geboren te Nederweert op 25 december 1866.
  • 4 : Anna Maria Catharina, geboren te Nederweert op 8 september 1868.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 13 oktober 1893 met Henricus Hubertus Muters, dienstknecht, geboren te Nederweert op 5 juli 1862, zoon van Joannes Muters en Joanna Fijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina