Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hendricus Seuren, arbeider, geboren te Heythuysen op 31 januari 1866, zoon van Adrianus Seuren en Maria Helena Kuppens.


Hij is getrouwd te Stramproy op 29 juli 1895 met
Anna Hubertina Kusters, dienstmeid, geboren te Stramproy op 18 december 1866, overleden te Nederweert op 2 juli 1933, dochter van Hendrik Kusters en Anna Catharina Lenaers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Maria, geboren te Duisburg (D) op 30 maart 1899.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 24 april 1924 met Peter Joosten, geboren te Nederweert op 18 januari 1899, zoon van Henricus Hubertus Joosten en Anna Maria Daniels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina