Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Coenen, herbergierster en landbouwster, geboren te Hunsel op 25 november 1841, overleden aldaar op 3 november 1915, dochter van Pierre Coenen en Jeanne Catharine Geelen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 27 juni 1873 met
Godefridus Hubertus Adams, winkelier en herbergier, geboren te Hunsel op 13 mei 1838, overleden aldaar op 15 januari 1904, zoon van Philip Lodvicus Adams en Jeanne Verkennissen.

Uit dit huwelijk:
  • 7 : Peter Jacobus Hubertus, schoenmaker, geboren te Hunsel op 4 mei 1885, overleden aldaar op 21 januari 1963.
    Hij is getrouwd te Thorn op 8 mei 1916 met Anna Maria Wilhelmina Corbeij, geboren te Thorn op 19 februari 1887, overleden te Hunsel op 1 maart 1978, dochter van Joannes Mathias Corbeij en Catharina Magdalena Hubertina Vorselen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina