Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Margaretha Hubertina van Geneijgen, landbouwster, geboren te Hunsel op 30 juni 1867, overleden te Nederweert op 15 februari 1894, dochter van Lambert van Geneijgen en Maria Barbara Hubertina Suntjens.


Zij is getrouwd te Hunsel op 18 oktober 1893 met
Hubertus Henricus van Roij, schoenmaker, geboren te Nederweert op 7 januari 1868, zoon van Mathijs van Roij en Johanna Geertruijd Coenen.
(Hij is later getrouwd te Grathem op 3 juni 1896 met Maria Helena Coolen, landbouwster, geboren te Grathem op 25 juli 1870, overleden te Nederweert op 13 oktober 1911, dochter van Joannes Leonardus Coolen en Anna Maria Heymans. Hij is later getrouwd te Nederweert op 20 oktober 1913 met Jacoba Johanna Hendriks, huishoudster, geboren te Pannerden rond 1857, overleden te Nederweert op 8 februari 1921, dochter van Petrus Hendriks en Helena Deurvorst.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina