Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Dirks, metselaar en landbouwer, geboren te Hunsel op 8 oktober 1888, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 juli 1958, begraven aldaar, zoon van Willem Dirks en Cornelia Hubertina Linnaars.


Hij is getrouwd te Hunsel op 21 april 1922 met
Maria Gertrudis Wolters, geboren te Posterholt op 17 juni 1895, overleden op 12 december 1971, begraven te Hunsel, dochter van Peter Wolters en Johanna Hubertina Reumers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 2 maart 1923.
  • 2 : Jacobus Johannes Wilhelmus, geboren te Hunsel op 30 april 1933, overleden op 17 januari 1996, begraven te Hunsel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina