Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Timmermans, geboren te Hunsel op 4 maart 1901, dochter van Joannes Wolteris Hubertus Timmermans en Anna Margaritha Hubertina Teunissen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 10 mei 1922 met
Lodewijk Verkoelen, dakwerker, geboren te Roggel op 23 augustus 1896, overleden te Bakel op 24 april 1983, gecremeerd te Heeze op 28 april 1983, zoon van Cornelis Verkoulen en Maria Catharina Janssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina