Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Adams, akkervrouw, geboren rond 1796, dochter van Mathijs Adams en Marguerite Vullers.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 21 oktober 1822 met
Henricus Bijlmakers, geboren te Heel en Panheel rond 1794, zoon van Leonardus Bijlmakers en Cornelia Willems.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Cornelia, landbouwster, geboren te Heel en Panheel op 16 januari 1833, overleden te Baexem op 27 juni 1908.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 23 april 1860 met Hendrik Verheggen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 19 januari 1828, overleden te Baexem op 9 april 1908, zoon van Petrus Verheggen en Sophie Pleunis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina