Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Catharina Schreven, dienstmeid, geboren te Neeritter op 8 juni 1822, overleden te Swartbroek op 28 oktober 1887, dochter van Michiel Schreven en Joanna Goevers.


Zij is getrouwd te Weert op 13 april 1855 met
Godefridus Ketelaers, werkman, geboren te Weert op 8 augustus 1825, overleden te Swartbroek op 22 november 1887, zoon van Mathijs Ketelaers en Petronella Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Michiel, werkman, geboren te Weert op 4 augustus 1856, overleden aldaar op 29 september 1904.
    Hij is getrouwd te Weert op 3 oktober 1878 met Maria Geertrud Philips, geboren te Baexem op 26 september 1850, overleden te Weert op 24 mei 1927, dochter van Guillaume Philips en Odile Albers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina