Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Catharina Puts, dienstmeid, geboren te Beegden rond 1797, dochter van Michiel Puts en Ida Ramaekers.


Zij is getrouwd te Beegden op 11 april 1825 met
Wilhelmus Loven, landbouwersknecht, geboren te Heel rond 1795, zoon van Godefridus Loven en Catharina Mans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Ida, dienstmeid, geboren te Beegden op 5 maart 1827, overleden te Herten-Merum op 11 maart 1899.
    Zij is getrouwd te Herten op 11 januari 1865 met Peter Jacobus Schlicher, timmerman en radmaker, geboren te Brüggelchen-Haaren (D) op 30 juli 1823, overleden te Herten-Merum op 28 november 1883, zoon van Heinrich Schlicher en Anna Barbara Houben.
    (Hij is eerder getrouwd te Herten op 11 november 1846 met Anna Maria Verheesen, geboren te Herten op 15 januari 1826, overleden te Herten-Merum op 28 juni 1864, dochter van Peter Frans Joseph Verheesen en Anna Catharina Berckx.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina