Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Peters, werkman, geboren te Grathem op 12 september 1833, wonende te Buggenum, zoon van Theodorus Peters en Petronelle Verstraelen.


Hij is getrouwd te Grathem op 28 november 1855 met
Maria Christina Adams, naaister, geboren te Grathem op 23 juli 1836, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 3 augustus 1859, natuurlijke dochter van Catharina Adams.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella, geboren te Buggenum op 13 maart 1859, overleden aldaar op 1 maart 1860.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina