Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Peters, kleermaker, geboren te Grathem rond 1792, overleden aldaar op 26 januari 1854, zoon van Paulus Peters en Joanna Gubbels.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 september 1831 met
Marie Verbled, dagloonster, geboren te Horn op 12 juli 1803, overleden te Grathem op 24 juni 1870, dochter van Jan Verbledt en Hendrina Franssen.
(Zij is later getrouwd te Grathem op 22 april 1858 met Hubertus Joosten, dienstknecht, geboren te Roggel op 24 augustus 1795, overleden te Grathem op 6 maart 1859, zoon van Hendrik Joosten en Catharina Goossens.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes, geboren te Grathem op 3 september 1832, overleden aldaar op 3 september 1832.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina