Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Joanna Gertrudis Peters, winkelierster, geboren te Grathem op 18 november 1844, overleden te Bree (B) op 24 februari 1881, dochter van Theodorus Peters en Petronelle Verstraelen.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 april 1872 met
Wilm Hubert van Kempen, handelsreiziger en koopman, geboren te Posterholt op 11 januari 1836, zoon van Jan van Kempen en Maria Frenken.
(Hij is later getrouwd te Baexem op 21 november 1881 met Anna Maria Verstraelen, geboren te Baexem op 13 mei 1851, dochter van Houbert Lambert Verstraelen en Theodore Elisabeth van Laere.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina