Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Hubertina van de Port, geboren te Weert rond 1888, overleden te Baexem op 10 juni 1948, dochter van Joannes Hubertus van de Port en Anna Maria van Lier.


Zij is getrouwd te Nederweert op 2 juni 1916 met
Mathias op de Drink, landbouwer, geboren te Boisheim (D) op 10 augustus 1884, zoon van Ludovikus Hubertus op den Drink en Margaretha Frensen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Louis, geboren te Baexem rond 1917, overleden aldaar op 6 september 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina