Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina Hubertina Bolder.


Zij was gehuwd met
Willem Eurlings, metselaar.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Sophia, dienstbode, geboren te Sint Odiliënberg op 5 juli 1861, wonende te Horn, overleden aldaar op 17 september 1943.
    Zij is getrouwd te Horn op 6 april 1891 met Willem Huskens, landbouwer en metselaar, geboren te Horn op 25 september 1861, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 februari 1949, zoon van Jan Huskens en Hendrina Wilhelmina Franssen.
  • 2 : Johannes Hermanus, dagloner, geboren te Sint Odiliënberg op 13 oktober 1867, overleden te Blerick op 28 juni 1938.
    Hij is getrouwd te Sint Odiliënberg op 20 april 1903 met Theresia Janssen, dienstmeid, geboren te Neer op 4 oktober 1868, wonende te Neer op Brumhold en te Kessel, overleden te Blerick op 24 maart 1949, dochter van Jozeph Janssen en Maria Berghs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina