Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Conrardus Hubertus Verhaegh, zuivelbewerker, geboren te Haelen op 10 april 1903, overleden op 18 augustus 1972, begraven te Sevenum, zoon van Jacobus Verhaegh en Maria Magdalena Peeters.


Hij is getrouwd te Horst op 5 april 1929 met
Petronella Josepha Fuchs, geboren te Born op 28 maart 1905, overleden te Sevenum op 5 februari 1996, dochter van Wilhelmus Fuchs en Maria Catharina Maessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina