Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Hermans.


Zij was gehuwd met
Christiaan Geurts, akkerman, geboren te Maasbree, gedoopt op 11 september 1784, overleden te Helden op 12 februari 1846, zoon van Godefridus Geurts en Joanna Classen.
(Hij was weduwnaar van Joanna Janssen. Hij was later gehuwd met Gertrudis Gijsen. Hij is later getrouwd te Helden op 12 augustus 1828 met Maria Josepha Meuwissen, akkermeid, gedoopt te Neer op 14 december 1791, overleden te Helden op 17 december 1853, dochter van Wilhelmus Mevissen en Dorothea Joosten.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus, dagloner en landbouwer, geboren te Maasbree op 28 december 1820, wonende te Horn, overleden aldaar op 14 oktober 1895.
    Hij is getrouwd te Horn op 8 december 1844 met Petronelle Klompen, landbouwster, geboren te Horn op 5 juli 1819, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 mei 1907, dochter van Jan Klompen en Gertrudis Simons.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina