Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Slijpen, herbergierster.


Zij was gehuwd met
Theodorus Geenen, herbergier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Barbara, herbergierster, geboren te Heel op 7 september 1813, overleden te Maasbracht op 10 september 1884.
    Zij is getrouwd te Wessem op 7 mei 1835 met Jean Beurskens, landbouwer, geboren te Neer op 3 maart 1803, gedoopt aldaar op 4 maart 1803, wonende te Maasbracht, overleden aldaar op 31 december 1867, zoon van Matthias Beurskens en Joanna Tobben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina