Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Slabbers.


Hij was gehuwd met
Margaretha Bongaerts, landbouwster.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Hubertina, geboren te Swalmen op 2 januari 1829, overleden aldaar op 3 oktober 1886.
    Zij is getrouwd te Swalmen op 18 april 1863 met Willem Claessen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 30 januari 1830, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 15 november 1898, zoon van Theodorus Claessen en Petronella Bongaers.
  • 2 : Pieter Hubert, landbouwer, geboren te Swalmen op 18 maart 1831, overleden aldaar op 13 juni 1922.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 19 oktober 1870 met Wilhelmina Lucas, dienstmeid, geboren te Buggenum op 4 oktober 1840, overleden te Swalmen op 17 januari 1893, dochter van Hermanus Sebastianus Lucas en Agnes Hobus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina