Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacomina Hubertina Verstappen, dienstmeid, geboren te Grathem op 26 mei 1830, overleden te Swalmen op 28 juni 1906, dochter van Hendricus Verstappen en Anna Catharina Janssen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 30 april 1862 (1) met
Johannes Houben, dienstknecht, geboren te Neer op 3 oktober 1835, overleden te Swalmen op 1 december 1870, zoon van Henricus Houben en Corneille Geenen.

Zij is getrouwd te Swalmen op 5 februari 1872 (2) met
Tilmanus Dingelstad, dagloner, geboren te Swalmen op 25 januari 1841, overleden aldaar op 13 maart 1906, zoon van Willem Dingelstad en Maria Catharina Clumpkens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina