Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Theelen, landbouwer, geboren te Swalmen op 3 juli 1816, zoon van Wulhelmus Thelen en Helena Ramakers.


Hij is getrouwd te Grathem op 26 november 1851 met
Marie Gertrude Schreurs, geboren te Grathem op 13 januari 1819, overleden te Swalmen op 10 april 1881, dochter van Peter Mathijs Schreurs en Anna Elisabeth Winckelmeulen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Mathijas, herbergier en molenaar, geboren te Swalmen op 23 mei 1858, overleden aldaar op 25 juni 1933.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 20 april 1885 met Maria Cluitmans, geboren te Kessel op 24 oktober 1865, overleden voor 1917, dochter van Sebastianus Hubertus Kluijtmans en Maria Jozefa Vites.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina