Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joanna Elisabeth Meulen, overleden te Stramproy op 11 juli 1861.


Zij was gehuwd met
Cornelius Ament, herbergier, molenaar en rentenier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Jacob, geboren te Stramproy rond 1834, overleden te Hunsel op 17 oktober 1923.
    Hij was gehuwd met Jacomina Geelen.
  • 4 : Anna Elisabeth, dienstmeid en landbouwster, geboren te Stramproy op 22 juli 1849, overleden te Nederweert op 5 augustus 1935.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 23 april 1875 met Godefridus Knapen, landbouwer, geboren te Nederweert op 8 september 1851, overleden aldaar op 28 november 1903, zoon van Jean Michiel Knapen en Mathie Smolenaers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina