Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Hubertina Jetten, geboren te Grathem op 28 maart 1875, overleden te Nederweert op 6 februari 1933, dochter van Renier Jetten en Aldegonda Janssen.


Zij is getrouwd te Nederweert op 26 oktober 1900 met
Arnoldus Vestjens, landbouwer, geboren te Neer op 10 mei 1872, overleden te Nederweert op 26 februari 1951, zoon van Wilhelmus Vestjens en Maria Catharina Hubertina Lotzemer.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Aldegonda, geboren te Nederweert op 3 oktober 1901.
  • 2 : Anna Maria Dorothea, naaister, leerlinge costuumnaaister en modenaaister, geboren te Nederweert op 6 februari 1905.
    Zij is getrouwd te Nederweert op 22 juni 1928 met Cornelis Hubertus Poell, slager, geboren te Nederweert op 1 december 1902, zoon van Johannes Josephus Arnoldus Poell en Maria Elisabeth Josephina Trouwen.
  • 3 : Maria Gertruda Wilhelmina, geboren te Nederweert rond 1906, overleden aldaar op 20 november 1942.
    Zij was gehuwd met Theodorus Godefridus Hubertus Kneepkens.
  • 4 : Wilhelmus Joannes, geboren te Nederweert rond juni 1914, overleden aldaar op 6 januari 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina