Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Hubertus van Lier, landbouwer, geboren te Hunsel op 25 november 1900, overleden te Weert (V) op 13 mei 1987, zoon van Peter Johannes van Lier en Maria Catharina Kuppens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 9 april 1937 met
Gertrudis Elisabeth Strous, geboren te Heythuysen op 3 december 1906, overleden op 17 januari 1970, begraven te Weert, dochter van Mathis Strous en Anna Maria Hubertina Derks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina