Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Landoux, landbouwster, geboren te Grathem op 19 december 1849, overleden te Heel en Panheel op 9 april 1931, dochter van Jean Landauw en Joanna Maria Rosvelts.


Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 1 oktober 1875 met
Joseph Niessen, dienstknecht, geboren te Roermond op 30 april 1848, overleden te Heel en Panheel op 18 december 1913, zoon van Mathieu Nijssen en Maria Catharina Koolen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis, geboren te Heel en Panheel rond 1892.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 28 mei 1920 met Andreas Jacobus Bremmers, spoorwegbeambte, geboren te Maasniel rond 1892, zoon van Hendricus Hubertus Bremmers en Hendrina Sonnemans.
  • 3 : Elisabeth Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1898.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 7 oktober 1921 met Joannes Arnoldus Hubertus Janssen, arbeider, geboren te Heel en Panheel rond 1895, zoon van Joseph Hubert Janssen en Maria Sibilla Houben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina