Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Hubertus van Lier, geboren te Hunsel op 14 juli 1899, overleden te Weert op 26 april 1988, begraven te Altweerterheide op 30 april 1988, zoon van Peter Johannes van Lier en Maria Catharina Kuppens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 24 juni 1932 met
Maria Hubertina Anna Rietjens, geboren te Hunsel-Ell op 24 mei 1907, overleden te Altweerterheide op 30 januari 1991, begraven aldaar op 2 februari 1991, dochter van Peter Hubert Rietjens en Maria Petronella Camp.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendricus Joannes Lambertus, geboren te Nederweert rond 1942, overleden aldaar op 31 augustus 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina