Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrika Lucia Maria van Herpt, geboren te Herpt op 3 februari 1896, wonende te Horn, overleden aldaar op 23 december 1948, dochter van Leonardus van Herpt en Maria Cornelia de Wilt.


Zij is getrouwd te Nijmegen op 26 juni 1928 met
Laurentius Mathias Kirkels, gemeente-secretaris en burgemeester Horn en Beegden, geboren te Heythuysen op 31 mei 1897, wonende te Horn, overleden aldaar op 13 januari 1960, zoon van Godefridus Kierkels en Helena Driesser.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina