Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Pijls, geboren te Herten op 6 juni 1856, wonende te Melick, overleden aldaar op 15 april 1922.


Zij is getrouwd te Roosteren op 2 april 1882 met
Lambert Nijskens, geboren te Roosteren op 29 augustus 1856, wonende te Melick, overleden aldaar op 6 april 1895, zoon van Nicolaas Nijskens en Maria Elisabeth Hubertina Theelen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Hubertina Elisabeth, geboren te Melick op 31 januari 1892, wonende te Kessel, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 5 januari 1978, begraven te Kessel.
    Zij was gehuwd met Willem Hubertus Laumen, geboren te Stevensweert op 29 april 1884, wonende te Kessel, overleden aldaar op 31 december 1961, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina