Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hubertina Elisabeth Petronella Peeters, geboren te Grathem op 30 mei 1900, overleden te Weert (Z) op 31 oktober 1975, begraven te Oler, dochter van Jacobus Hubertus Peeters en Maria Gertrudis Lambers.


Zij is getrouwd te Grathem op 18 september 1931 met
Jacobus Hubertus Hohenwalt, geboren te Roggel op 24 oktober 1895, overleden te Weert (Z) op 6 juli 1971, begraven te Oler, zoon van Martinus Hohenwald en Johanna Hubertina Bosch.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Catharina Petronella Huberta, geboren te Grathem rond 1938, overleden te Weert op 4 juni 1939.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina