Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johanna Verkennis, dienstmeid, geboren te Baexem op 26 april 1875, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 oktober 1956, dochter van Jan Verkennis en Johanna Nijs.


Zij is getrouwd te Baexem op 4 april 1902 met
Henricus Hubertus van Bilsen, dienstknecht, geboren te Heel en Panheel op 15 april 1872, overleden te Baexem op 10 juni 1950, zoon van Peter Larins van Bilsen en Anna Catharina op 't Veld.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Laurens Johannes, geboren te Baexem op 16 februari 1903, overleden aldaar op 25 maart 1903.
  • 3 : Johannes Jacobus, geboren te Baexem op 1 juli 1907, overleden aldaar op 9 juli 1993.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina