Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hendrica van Hoef, geboren te Haelen op 30 april 1919, overleden te Roermond op 5 april 1993, dochter van Peter Joannes Hubertus van Hoef en Joanna Maria van de Kerkhof.


Zij is getrouwd te Roermond op 16 januari 1941 met
Maria Peter Theodoor Evers, koopman, geboren te Neuss (D) op 8 december 1902, overleden te Bad Tölz (D) op 22 augustus 1970, zoon van Maria Evers.
(Hij was weduwnaar van Margaretha Hubertina Tevonderen, overleden te Roermond op 18 oktober 1940.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina