Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Houben, landbouwer, geboren te Baexem op 8 mei 1790, overleden te Heel-Katert op 13 september 1843, zoon van Mathis Houben en Elisabeth Rutten.


Hij is getrouwd te Grathem op 9 mei 1816 met
Petronella Gielen, gedoopt te Roggel op 23 maart 1774, dochter van Joannes Gielen en Maria Blocquen.
(Zij was weduwe van Martin Luijten, geboren te Grathem rond 1771, overleden aldaar op 5 juli 1815, zoon van Jacobus Luijten en Maria Geutskens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martin, landbouwer, geboren te Grathem op 12 januari 1818, wonende te Heel, overleden aldaar op 30 augustus 1894.
    Hij is getrouwd te Grathem op 23 oktober 1839 met Gertrudis Heijmans, landbouwster, geboren te Grathem Kelpen op 28 december 1817, wonende te Heel, overleden aldaar op 6 april 1891, dochter van Mathijs Heijmans en Maria Elisabeth Clephas.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina