Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Barbara Deckers, geboren te Haelen op 12 november 1917, overleden te Geldrop op 13 mei 2002, dochter van Joannes Lambertus Deckers en Maria Aldegonda Tenberken.


Zij is getrouwd te Geldrop op 3 oktober 1936 met
Cornelis Adrianus Luijsterburg, grondwerker, geboren te Vlijmen op 18 februari 1914, overleden te Geldrop op 3 december 1977, zoon van Adrianus Johannes Luijsterburg en Adriana Kivits.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina