Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Verstappen, dagloonster.


Zij was gehuwd met
Pierre Ramakers, dagloner, overleden te Ittervoort-Ell op 17 januari 1791.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Johanna Catharina, dienstmeid, dagloonster en landbouwster, geboren te Hunsel op 17 januari 1791, wonende te Baexem, overleden aldaar op 1 februari 1849.
    Zij is getrouwd te Baexem op 24 mei 1810 met Petrus Rumen, dienstknecht, dagloner en landbouwer, geboren te Horn, gedoopt aldaar op 11 augustus 1776, wonende te Baexem, overleden aldaar op 17 februari 1854, zoon van Pierre Rumen en Catharina Keuven.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina