Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Hubertus Deckers, geboren te Grathem op 2 augustus 1908, overleden te Maasniel op 17 december 1983, gecremeerd te Heeze op 21 december 1983, zoon van Joannes Lambertus Deckers en Maria Aldegonda Tenberken.


Hij is getrouwd te Geldrop op 11 januari 1930 met
Catharina Elisabeth van Cruchten, geboren te Maasniel op 20 december 1908, dochter van Joannes Hubertus van Cruchten en Helena Anna van Groenendael.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina