Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Rosvelts, dagloonster, geboren te Oler rond 1811, overleden te Hunsel op 31 maart 1870, dochter van Joannes Rosvelts en Catharina Donders.


Zij is getrouwd te Grathem op 6 april 1837 met
Hendricus Heuten, dagloner en landbouwer, geboren te Herten rond 1810, overleden te Hunsel op 7 juni 1874, zoon van Peter Heuter en Anna Reuten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joanna Catharina, geboren te Hunsel-Ell op 14 juli 1839, overleden aldaar op 7 juni 1841.
  • 3 : Joannes Mathias, geboren te Hunsel-Ell op 9 april 1842, overleden te Hunsel op 21 maart 1844.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina