Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Maria Boumans.


Zij was gehuwd met
Antonius van der Poel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, geboren te Someren op 16 november 1817, wonende te Grathem, overleden aldaar op 24 april 1883.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 7 september 1850 met Antoinette Jetten, landbouwster, geboren te Grathem op 27 april 1822, wonende aldaar, overleden te Kelpen-Grathem op 20 februari 1887, dochter van Antonius Jetten en Maria Verkoelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina