Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hubertina Aen de Kerk, geboren te Neeritter op 23 juli 1830, overleden te Wessem op 1 oktober 1883, dochter van Pierre Leonard aan de Kerck en Joanna van de Broek.


Zij is getrouwd te Wessem op 31 mei 1861 met
Peter Frans van Buggenum, landbouwer, geboren te Wessem op 13 juli 1832, overleden te Hulsberg op 8 juli 1898, zoon van Cornelis van Buggenum en Maria Helena Garée.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Mathias, geboren te Wessem rond 1862, overleden te Kessel op 3 december 1935.
    Hij was gehuwd met Josephina Hubertina Seerden.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina