Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cornelia Stravenaas.


Zij was gehuwd met
Fransis Tönissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathias, kleermaker, geboren te Gangelt (D) rond 1789, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 10 september 1872.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 21 augustus 1827 met Jeanne Vossen, geboren te Roggel op 6 december 1798, overleden te Heythuysen op 26 augustus 1891, dochter van Paulus Vossen en Anna Maria Vourmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina