Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Mathias Wilmsen, dagloner, geboren te Heythuysen op 3 januari 1800, overleden aldaar op 8 maart 1834, zoon van Willem Wulms en Joanna Caris.


Hij is getrouwd te Nederweert op 16 november 1827 met
Marie Catharine Vermeulen, landbouwster, geboren te Nederweert op 4 maart 1798, overleden aldaar op 14 september 1841, dochter van Henricus Vermeulen en Hendrina Rutten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, dienstknecht, geboren te Nederweert op 23 juli 1830.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 6 april 1872 met Hendrika Kuepers, dienstmeid, geboren te Nederweert op 2 december 1841, overleden aldaar op 2 september 1896, dochter van Gerardus Kuijpers en Petronella Smeets.
  • 2 : Peter Wilhelmus, geboren te Heythuysen op 26 april 1833, overleden te Nederweert op 8 december 1857.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina