Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Gerardus Nicolaas Jeuken, geboren te Buggenum op 1 oktober 1907, overleden te Eindhoven op 14 januari 1959, zoon van Wilhelmus Jeuken en Agnes Maria Brigitta Roelofs.


Hij is getrouwd te Geldrop op 21 augustus 1939 met
Anna Maria van Happen, geboren te Zesgehuchten op 18 januari 1910, overleden te Valkenswaard op 25 augustus 1968, dochter van Thomas van Happen en Johanna Cox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina